onsdag 29. desember 2010

Fototur

I kveld har vi vore på ein kald tur til fjellstua. Prøving og feiling stod på programmet. Mykje som skal lærast og tips mottas med takk. Men gøy er det!

tirsdag 28. desember 2010

Julegåver

Tenkte eg måtte vise fram nokre av dei flotte julegåvene eg fekk i år. Fekk dette flotte speilreflekskameraet av mannen. Det er eit Canon 500. Så i romjula har eg lest og prøvd å lære meg litt om alle funksjonane som finst. Det blir nok litt prøving og feiling.
Eg ønska meg også ein kakaomugge og eg fekk denne fine er frå PIP serien. Ny og flott skitneklekorg til badet blei det også. Sengteppe, tøfler, bok, ullsokker m.m låg også under treet. Takk til alle.

Romjula har gått fort med juleselskap, film, snop, men litt mosjon har det også blitt.

torsdag 23. desember 2010

Jul

                                           Jul både ute og inne.

onsdag 22. desember 2010

Juleroser

Jula nærmer seg og i dag har eg kjøpt litt juleblomster.
Ute er det "Blåtimen" og kaldt, inne er det vamt og jula snik seg inni heimen. Juletreet er kjøpt, maten innhandla, dukane strøkne og alle gåvene er handla og pakka. Mamma og pappa skal feire jul med oss i år og det blir kjekt.

lørdag 18. desember 2010

Snart jul

Då er det siste dagen med berre 3 lys og jula nærmar seg.
Julestjernene er på plass.
Eit lite juletre i gangen pynta med lys og sløyfer av raudrutete band og bast.


torsdag 16. desember 2010

Livsteikn

Ja då har eg visst hatt ein liten juleferie frå bloggen. Dagane har gått fort og dagane har gått seint og eg har ikkje hatt bloggelyst! Men nokre bilde frå nattas snøfall kan eg legge ut. Fint, men mykje jobb å halde vegen open. Heldigvis er det andre i huset som tek seg av det.

søndag 5. desember 2010

Ny venn

I dag var eg på julemesse i Brattvågen. Der fekk eg meg ein ny venn. Var den ikkje søt? Den er laga av Unni. Ho har gitt ut bok om kunsten å lage desse flotte nissane.Sjå bloggen hennar for inspirasjon!

lørdag 4. desember 2010

Helg

Konserten i går var etter forventningane. Masse folk og Carola sang med si flotte stemme. Etter konserten tok vi turen til Lyspunktet cafe ilag med nokre venner. Rykta gjekk om at Carola med venner skulle komme dit etter konserten. Ut på kvelden kom heile gjengen og Carola sang nokre songer der også. Kjempe koseleg!
Tok med eit bilde av grana eg har pynta på trappa.
I dag har eg vore utan bil i heile dag. Mannen jobber dugnad. Så då sette eg i gong med å pakke inn julegåver. Har ikkje fått handla så mange endå, men det blir vel i år også. I år blei det i kvitt og brunt!
I vinduet lyser det frå lykta vi fekk ein kveld vi hadde koseleg besøk!


torsdag 2. desember 2010

Dagen før dagen!

I morgen skal vi på Carola konsert i Sunnmørshallen. Eg har gledd meg sidan eg kjøpte billettane for fleire månadar sidan. Håpar på fin musikk og julestemning ilag med slekt og venner! 

onsdag 1. desember 2010

Ein fin tradisjon

I dag er det 1. desember og eg har åpna den første pakken i kalenderen min. Den fekk eg i posten av mi gode venninne i Bergen, Sonja. Vi har laga kalender til kvarandre i mange, mange år. Det er ein kjempe koseleg tradisjon. Så tusen takk Sonja!
Pakkane er fint pakka inn og ligg i denne posen. I dag fekk eg ein lilla oppvaskklut. Fin i adventstida!