mandag 24. mai 2010

Sardinia turen


Tenkte eg måtte vise nokre bider frå Sardinia turen vår. Det var eit fint reisemål. Hotelletområdet var kjempe fint med palmer, blomster, basseeng og belysning.
Torsdag når vi kom hølja det ned og det lynte og tordna. Under resten av opphaldet var det kjempe fint, men litt kaldt i vatnet så bading blei det lite av.


Vi fekk sett litt av området rundt hotellet då det låg 1,5 time med buss frå flyplassen i Caglliari. Laurdag var vi på jeep tur og fekk køyre til områder ein ikkje kjem seg til vanlegvis. Øyvind Blunck i Fritdjof sin skikkelse hadde underhalding på ein av middagane vi tok del i.

Laurdags kvelden var vi på festmiddag inne i Gaglliari. Vi gjekk opp til eit utsiktspunkt over byen.
Tok også med eit bilde av jeep sjåførane våre. Det andre små bildet er frå middagsbuffen fredag på ein strandresturant. Masse mat, men ikkje alt som smakte like godt.
Fekk nokon lyst til Sardinia er det berre å bestille :-)

3 kommentarer:

  1. Då må ein ha ein mann uten flyskrekk.Det ser ut som dåkke har fått sett og opplevd mykje.Mamma

    SvarSlett
  2. åååååh! SO herleg då! Fekk lyst til syden eg no.. men blir neppe noko av når mannen i heimen jobbar heeeeile sommaren ;) Satser på altanen vår kjem opp snart so eg får late som eg er i Sardinia ;)

    SvarSlett
  3. Kjekt å sjå og lese frå turen de hadde til Middelhavet. Velkomen haim til nokre få varmegrader. Men sommar skal det bli her og! Anne Lise

    SvarSlett