mandag 29. april 2013

Loentur

 
 
I helga var vi i Loen.
Vi feira gebursdagen min og at forma mi er på bedringensveg

 
Vi bada i spa avdelinga.
Boblebad inne og ute, kuldekulp, aromadusjer og badstuer av ulike slag

 
Ei helg med god mat og avslapping.
Anbefalast!
 
(Bilda blei litt uklare, lånt frå hotellet si heimeside)
 

onsdag 17. april 2013

Grått ute - fargerikt inne

 
Vårruller er smakfult og godt å ha i fryseren.
Her er litt av innhaldet: sukkererter, løk, chili, paprika og gulerøtter
Du treng i tillegg kjøttdeig, soyasaus og "innpakkingspapir" (Scan Asian shop)

 
Ferdig rulla og klare til steiking i olje.
Dei eg frys ned steiker eg ikkje først.
 
Serverast med ris, salat og sweet chili saus.
 
Veldig godt!!
 
 

lørdag 13. april 2013

Gangen

 
Har fornya gangen litt.
Har kjøpt ny komode og puff. Villsauskinet har eg fått heimafrå.
Lykta fekk eg til julegåve.
 

fredag 12. april 2013

Pizza

 
I dag blei det pizza på ein ny måte her i huset.
Vi fekk for ei (lang) tid tilbake ein pizzabakestein.
 
Laga pizzasausen av:
1/2 boks creme fraiche
1/2 chili, fin hakket
2 fedd kvitløk, raspet
Basilikum, salt og pepper.
 
Topping:
2 kyllingfilet i strimler
(brunnes lett i panna først)
Cherry tomater
Rødløk
Salt og pepper
Ringl lett over med olivenolje
 
Steikte den ved 280 grader i 4 minutter.
Fjernet så papiret under pizzaen slik at den blei steikt direkte på pizzasteinen.
Fortsett steikingen i 10-15 min
 
Rett før servering:
Dryss over litt basilikum og cashew nøtter
Press over litt lime saft.
 
God helg!